Posted by admin on

Miten Voit Sallia Sähköpostin Lasku Ei-iCloud sähköpostitilin Mac OS

Monet ihmiset saattavat ajatella, Sähköposti-Pudota-toiminto, kuten iCloud-vain, kuitenkin Mac yksilöt voisi mahdollistaa käytännön Mail Lasku ominaisuus muiden ei-iCloud-sähköposti tilit, jotka ovat kokoonpano Mail for Mac OS. Vieraassa; Posti Lasku on funktio Mail for Mac, apple iphone sekä iPad, jonka avulla voit lähettää ja saada valtava asiakirjat, jotka normaalisti ei ole sallittua yli e-mail, koska tiukka tiedoston ulottuvuuden rajoja suurin osa e-mail web-palvelimia. Pikemminkin, kun hyödyntämällä Mail Vähentää Mac, big asiakirjat on lähetetty lyhyesti iCloud, ja vastaanottajan sähköposti saa lyhyen aikavälin lataa-linkkiä esteettömyyteen, että iso-tiedosto. Se toimii melko hyvin, ja myös sinun voi alkaa Mail Lasku lähettää Mac-tai iphone-gadget, ja myös pohjimmiltaan vastaanottaja voi ladata ja asentaa tietojen avulla web-linkki, onko heillä Apple-laitteen tai muutoin. Mail Drop avulla voit lähettää tiedostoja jopa 5GB kokoa käyttämällä ominaisuus, mutta muista, että se vaatii toimittamalla koko Mail Drop-tiedoston iCloud, jonka jälkeen se esiintyy lyhyesti saatavilla lataa-linkkiä vastaanottajalle ja varmista, että he voivat ladata sekä käyttää Postin Lasku asiakirjoja.

Miten Voit Sallia Sähköpostin Lasku Muiden ei-iCloud sähköpostitilin Mac

On sähköpostitili, että olet ‘d kuin voit käyttää Sähköposti-Lasku? Tässä on parhaita tapoja mahdollistaa, että ominaisuus Mail for MacOS:

  1. Avaa “Mail” sovellus Mac OS jos olet itse pidättäytynyt joten tällä hetkellä
  2. Vedä alas “Mail” – valikko ja valitse “Asetukset”
  3. Todennäköisesti “Tilit” – välilehti Mail valintoja
  4. Valitse ei-iCloud sähköpostitilin vasemmalla puolella paneeli, jonka haluat sallia Mail Drop suurien add-ons
  5. Alla ‘Tili’, tarkista ruutuun “Lähetä ulos suuri tarvikkeet Mail Drop”
  6. Toista muita sähköpostitilejä Mail for Mac, jos haluat, sitten sulkea pois vaihtoehtoja, kuten tavallista

Tällä hetkellä et voi käyttää Sähköpostia Vähentää, kun sähköpostitse suuria tiedostoja Mac-kuin sinulla olisi minkäänlaista iCloud-tili, yksinkertaisesti liittämällä valtava tiedot sähköpostitse sekä päättää käyttää Mail Laskuun, kun specificed alla. Esimerkiksi kuvakaappauksia täällä, Posti Lasku oli sallittu Odotus, e-mail tili, joka on määritetty Mail Mac. Heti kun tämä valintaruutu on valittuna, Mail Drop toimii samoin kuin se olisi varmasti iCloud-e-mail tili.

Tapoja Näky & Poista Laajennettu Ominaisuuksia alkaen Asiakirjoja Mac OS

Laajennettu Elementit ovat metatiedot osia, jotka voivat olla erityisiä yksityiskohtia tiedostoja sekä asiakirjojen tyypit Mac OS. Ne, laajennettu attribuutteja voi olla mitä tahansa määritetään tiedot siitä, mitä asiakirjoja itse, quarantine tietoja, alkuperätieto, label yksityiskohtia, muun muassa erilaisia metatietoja.Usein edennyt Mac-käyttäjät voivat arvioida pitkäaikainen attribuutteja asiakirjoja, tai ehkä haluavat poistaa laajennettu ominaisuuksia asiakirjoja tai hakemistoa eri syistä, ja joko nämä tehtävät voidaan suorittaa komentoriviltä pakattu xattr-laitteen Mac-KÄYTTÖJÄRJESTELMÄ. Tämä tutorial kävellä läpi, miten sekä tarkastella ja myös päästä eroon laajennettu attribuutteja alkaen asiakirjoja Mac.Tämä on kehittynyt aihe, joka on oikeastaan vain olennaisia innovatiivisia käyttäjät, jotka ovat tällä hetkellä perehtynyt laajennettu ominaisuuksia, sekä on erityinen syy aikovat poistaa niitä asiakirjoja. Jos olet epävarma, mitä laajennettu ominaisuudet ovat, miksi he voi (tai ei) ongelma, tai miksi saatat aikovat (tai ei halua) poistaa niitä, tämä on paitsi sinä.

Parhaita Tapoja Poistaa Extended Elementtejä Asiakirjoja Mac

Tässä esimerkki, poistaa “com.apple.metadata: kMDItemIsScreenCapture” samplefile.jpg tiedoston nauhat ulos kuvakaappaus tunniste, jonka saatat tunnistaa tästä vihje löytää sekä paljastaa koko näytön ammuttu tiedot Mac, joka riippuu siitä, että pitkäaikainen laatu liitetty kuvakaappaus tiedostoja, jotta löytää ne. Päästä eroon, että pitkäaikainen ominaisuus, tiedot olisi varmasti enää kääntyä jopa niin hae. Pidä mielessä, että käyttämällä työkalua, kuten ImageOptim poistaa EXIF-metatiedot kuvia ja myös valokuvia ei myös päästä eroon laajennettu ominaisuus metatiedot kuvia, se vain poistaa EXIF-tiedot-molemmat ovat erilaisia.  Voit käyttää xattr-laitteen nähdä ja poistaa pitkäaikainen määritteitä tiedostoja, hakemisto sivustoja, ja myös symbolisia linkkejä tällä tavalla, ja et voi käyttää yleismerkkejä soveltaa laajennettu ominaisuus poistaminen useita tietoja tarvittaessa. Tämä ei oikeastaan ole jotain, joka on merkitystä eniten laid-back Mac-yksilöitä, mutta myös hienostunut Mac yksilöt, tinkerers, ohjelmoijat, ylläpitäjille, tietoa, turvallisuutta, työntekijöiden, ja monet muut, ottaa kyky tarkistaa tai muuttaa pitkäaikainen ominaisuudet voisi olla kätevä tietyt tekijät.